Werkwijze

Jullie bruiloft is uniek. Vooraf ontmoeten we elkaar en spreken we uitgebreid door wat jullie wensen zijn. Het begint met een kennismakingsgesprek waarin ik alles wil horen over jullie plannen en ideeën. We leren elkaar al wat kennen, en jullie kunnen zien of het klikt. Ik stel allemaal vragen en geef tips om de fotografie goed te laten verlopen. Hierna maak ik een op maat offerte passend bij jullie trouwdag. In die offerte kunnen verschillende opties zitten zodat jullie kunnen kiezen hoe uitgebreid jullie het pakket willen hebben.

De dag bereid ik goed voor en daarom zal ik de foto- en trouwlocaties bezoeken, eventueel samen met jullie. Meestal heb ik vooraf contact met de ceremoniemeester, soms ook met degene die jullie (kerkelijk) huwelijk voltrekt. Dan weet ik wat zij van plan zijn en hoe de ceremonies zullen verlopen. Een paar weken voor de trouwdag komen we nog een keer bij elkaar om de details nog een keer door te nemen.

Op jullie trouwdag zelf ben ik vroeg in touw. Het leukste is het om ook de voorbereidingen vast te leggen: het opmaken en stylen, het aankleden. Dan fotografeer ik ook de details van de kleding en de versiering. En dan is het maar net hoe jullie de dag ingedeeld hebben! De reportage neemt ongeveer 1 à 2 uur in beslag. Ik maak jullie dag van heel dichtbij mee, onopvallend maar aanwezig. Zo maak ik een mooi en intiem verslag van jullie dag, spontaan en precies zoals het is.

Na de trouwdag maak ik snel een voorproefje voor op de website en Facebook. Dan kunnen jullie al wat foto’s laten zien aan familie en vrienden. Daarna ga ik de andere foto’s selecteren en bewerken. 6 weken na de trouwdag ontvangen jullie de foto’s op een USB-stick, in afdrukbaar formaat. Ik kan ook zorgen voor mooie afdrukken via een professionele afdrukcentrale. Als jullie dat willen, maak ik ook een mooi trouwalbum voor jullie.